Om

YOGAROM etablert i 2009

Frøydis Elvestrand

Jeg arbeider for at vi skal bli mer bevisste, friere i våre tanker og handlinger like mye som at vi skal bli friere, tryggere, sterkere og mer harmoniske i kroppen. Kropp og sinn fungerer sammen og påvirker hverandre. Med yoga og ayurveda har vi verktøy til å utvikle det beste i oss og verktøy til å håndtere det vanskelige. Det er ikke alltid lett, men alltid meningsfullt!

Jeg har praktisert yoga siden en gang i 2004. De første årene gjorde jeg hovedsakelig Ashtanga Vinyasa. På den tiden var jeg mye plaget med smerter og betennelser i leddene. I perioder så intenst at jeg knapt kunne gå. Men yoga hjalp utrolig nok fra dag en, og har vært min viktigste ledestjerne siden. Det har vært veien ut av stress responser, kaos og konflikt og veien inn mot slikt som bringer helse, balanse og kontakt med det gode, det sanne og fredelige. Fordi jeg vet av erfaring at stress relaterte spenninger kan sitte veldig dypt og vanskelig tilgjengelig vet jeg at yoga og ayurveda kan bringe umiddelbar lindring, men at det samtidig kan ta lang tid og kreve mye innsats å komme til forløsning av den opprinnelige årsaken.

Jeg har utforsket flere yogaformer gjennom årene, men mine viktigste studier er Ashtanga Vinyasa med Anders Lien, Yoga Somatics og Somatic Bodywork med Ateeka. Ayurveda, yoga og mantra med David Frawley (American institute of Vedic studies) og Shadow yoga med Alexandra Gilbert.

Velkommen på kurs eller til individuell veiledning i mitt hyggelige studio!

Misjon - visjon

Yoga og ayurveda hjelper hver enkelt av oss på veien mot økt bevissthet, helse, fred og helt til den ultimate Selvrealiseringen. Selvinnsikt er noe av det viktigste vi kan ha. Med yoga og ayurveda ledes du mot din egen kraft og mot deg selv.

Verdier